Tel./Fax.:         36/ 445-500     
                                                             Mobil:    06-20/ 445-5000     
                                                           E-mail:    urbanvideo.hu@gmail.com

 

 

 

 
 

 

 

Kedves Jegyespár!

   Hamarosan egy nagyon szép napot fogtok együtt átélni, s utána életetek legszebb szakaszába léptek. Manapság egyre több pár gondolja úgy, hogy esküvőjük megörökítését tapasztalt videósra bízza, hiszen csak így kaphatnak olyan videofelvételt, mely évek, - sőt évtizedek múltán is pontosan tükrözi a "Nagy Nap" legszebb eseményeit.
Az esküvői videofilm egy csodálatos módja annak, hogy megőrizzük a varázslatos emlékképeket és hangulatot, - esküvőtök történetét úgy meséli el, ahogy azt Ti megálmodtátok... Hiszen a film rendezői és sztárjai Ti vagytok, mi csak elkészítjük úgy, ahogy az Hozzátok a legközelebb áll.
De hogyan is?


Először felvesszük...

   Professzionális Full HD (memóriakártyás) digitális vállkamerákat használunk, - amelyek biztosítják, hogy helyszínre való tekintet nélkül a legszebb képminőséggel örökítsük meg az esküvő pillanatait. Így lehet akár napfényes szabad ég alatti helyszín, vagy félhomályos templomi környezet, a videofelvételen csak tökéletes képeket láttok majd viszont.

Többkamerás felvétel rendelésekor, 
                   - esküvői videofilmjeinket légi videofelvétellel és légi fotózással is színesítjük..!

Aztán megvágjuk...

   És vágjuk... és vágjuk... és vágjuk, amíg a videofelvétel tökéletes nem lesz. Hozzáadunk még hangulati elemeket, kedvenc dalokat és addig rakosgatjuk a képeket, amíg az esküvői videótok egy folyamatos, érzelmekkel teli történetté nem válik,- melynek a főszereplői Ti vagytok.


Végül megszerkesztjük a DVD, vagy Blu-ray lemezt...

   A választott esküvői videocsomagnak megfelelően mozgó menüt szerkesztünk (interaktív jelenetválasztással, háttérképekkel, zenei aláfestéssel), valamint színes borítóval, egyedi képpel és szöveggel nyomtatott felületű DVD, vagy Blu-ray lemezeken adjuk át .


   Természetesen a felvételek készítésekor, maximálisan figyelembe vesszük a kívánságaitokat!

   Hiszen a kivitelezés a mi feladatunk, - az emlék viszont a Tietek marad! 

     

     

     

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     
                                                                                                                                       © 2006  - Urbán-Videó -  Minden jog fenntartva!